Quina és la seva opinió sobre l’abstenció del PSOE a la investidura de Mariano Rajoy com a President?

maria-ortega-2b

Maria Ortega, Jubilada

Són uns pocavergonyes perquè ens han traït a tots els socialistes. Tinc 84 anys i sempre he sigut socialista. Mai un partit d’esquerres i treballadors pot donar-li un vot a la dreta.

eduardo-melero-2

Eduardo Melero, Mecànic

Em sembla molt malament, han enganyat al seu electorat. Estaven dient unes coses i han fet tot el contrari, han fet un gir de 180 graus i no m’esperava que ho fessin.

maria-luisa-sanchez-2

María Luisa Sánchez, Jubilada

Han fet una “canallada” de les més grans que es poden fer, són més falsos que Judes. Pensava que dirien NO a Rajoy i crec que hauria sigut millor arribar a unes terceres eleccions perquè així s’hauria vist l’opinió de la gent. El propi Rajoy ha dit que continuaria amb les mateixes mesures que fins ara.

jose-laoz-2José Lahoz, Jubilat

Entenc que el PSOE ha hagut de cedir per tal que poguéssim tenir govern, si no fos pel PSOE no en tindríem i un poble no pot estar sense govern.

encarna-satorre-2Encarna Satorre, Jubilada

El PSOE m’ha decebut moltíssim perquè tot el que ha fet Rajoy en el que porta de govern es treure els drets que s’han guanyat amb molt esforç de molts anys. Ha sigut una traïció, una estocada per l’esquena.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.