La desaparició definitiva de la fàbrica la Bòvila

Durant els pròxims dies començaran els processos d’enderrocament de l’edifici de la Bòvila. Així ho ha informat la família Piulanch, propietària dels terrenys, als tècnics de l’Ajuntament.

Les tasques començaran amb una neteja de la gran quantitat de material banal que hi ha al recinte. Posteriorment, i seguint la normativa vigent, es procedirà a retirar les cobertes d’amiant per fer possible l’enderroc definitiu de l’edifici.

Segons els propietaris, aquestes feines no hauran de suposar cap molèstia pels veïns i veïnes en fer-se en un recinte aïllat. Per evitar problemes de trànsit l’entrada de camions es farà de manera esglaonada.

Així arribarà a la fi un maldecap pels veïns i veïnes de Can Clos, ja que l’històric edifici s’havia convertit en els darrers anys en un abocador on es concentrava la brutícia i plagues de rates i paneroles.

Amb aquest enderroc comencen les obres als terrenys de la Bòvila que suposaran la construcció de quatre promocions d’habitatge privades i que aconseguirà l’obertura d’un nou pas entre Can Clos i la zona de La Vinya.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.