Tornen les concentracions de protesta, també al barri

Acte a la plaça Marina en suport dels trebalaldors de Nissan. Foto: Compte de Twitter Engranatge

Poc a poc l’estat d’alarma deixa pas a les protestes contingudes durant tot el confinament. Aquest dies hem vist molt de prop les manifestacions dels treballadors de la Nissan, però també han estat significatives les protestes contra el racisme que van aplegar més d’un miler de persones a la Plaça Sant Jaume. Això sí, tot mantenint les mesures de seguretat com les mascaretes i la distància física.

El barri també n’ha tingudes. Una de les que s’han fet les han protagonitzades la Marea de Pensionistes i la Marea Blanca, en defensa de les pensions i de la sanitat pública, respectivament.  Ambdues causes han reunit un grup de veïns davant la Casa del Rellotge que han volgut reivindicar la gratuïtat i manteniment de serveis bàsics públics.

Una altra concentració ha estat la convocada per l’Engranatge el sis de juny a la Plaça Marina en suport dels treballadors de Nissan. A l’acte es van apropar una cinquantena de persones i també hi van participar les conselleres Esther Pérez, Maribel Sánchez i el Regidor Marc Serra.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.