Què saps i quina opinió tens sobre els incendis que s’estan produint a la selva de l’Amazònia?

Incendi a l'Amazones. Font: CCMA

Sergio León, 32 anys

Sé que és un fet important perquè l’Amazones és el pulmó del món, però no conec l’abast de l’incendi perquè no estic massa al cas. Com que no veig la televisió, tot el que he sentit sobre el problema és mitjançant el que la gent comenta.

Lola López, 59 anys

M’afecta molt veure aquesta notícia, em deixa una sensació dolenta, ja que és una cosa que ens repercuteix a tots. La natura s’ha de preservar per davant de tot perquè els que vinguin darrere la puguin gaudir. Tinc esperança que es faci alguna cosa aviat, i no només al Brasil, sinó també aquí amb els incendis a regions com Galícia o Canàries. Sovint són incendis provocats o per negligències i això s’hauria de castigar durament.


Juan Fernández, 65 anys

Entre els meus amics i familiars es comenta molt i hi ha una gran preocupació per aquest fet, ja que, l’Amazones és la regió que produeix el 30% de l’oxigen del món. Un dels fets més preocupants és la inacció dels polítics que haurien de prendre mesures per evitar la situació actual. Estem destruint el planeta i ningú fa res per evitar-ho.

Anna, 34 anys

Amb aquests incendis estem perdent part dels nostres recursos naturals que ens donen sobretot l’oxigen per poder viure. Per part dels polítics hi ha hagut una manca de reacció davant del problema, intentant ocultar-lo. La reacció que he vist ha estat sobretot a xarxes socials, de persones influents que volen donar notorietat al problema.

 David Morales, 29 anys

Es diu que són incendis provocats perquè volen destinar els terrenys per a l’especulació. A més, a les notícies com aquestes, igual que als incendis de Canàries, no se’ls hi dóna molta importància. Avui he llegit que el G20 donarà 20 milions de dòlars per ajudar, el que em sembla poc. Sóc conscient que individualment no es pot aturar el canvi climàtic, és una cosa en què hem de participar tots.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.