“La nit de l’havanera” celebrarà el seu 30è aniversari el pròxim mes de juny

Redacció: Vanesa Alemán 

Un any més, les fonts màgiques de Montjuic apagaran la seva música habitual per fer-li lloc a les havaneres. El grup musical de La Marina, Folk Montjuïc, participarà una vegada més en aquesta cantada, ja que, des dels seus inicis, han estat els responsables d’organitzar-la. L’edició d’enguany es farà el dia 1 de juny i -atenció, remarqueu les agendes!-, començarà a les 20h i es preveu que duri fins les 23h.
Moltes de les havaneres que podrem escoltar han estat creades pel compositor Josep Bastons, a qui se li farà un reconeixement.
Cantaran també grups com Port Bo i els Pescadors de l’Escala.
A més a més, l’acte estarà presentat pel Jordi Callau, qui també en farà d’animador. Com a detall pel 30 aniversari, tots els assistents se’n portaran un mocador de record d’aquesta edició que marca el tercer decenni de l’entitat organitzadora.
Folk Montjuïc agraeix la col·laboració de l’Agrupació d’Artistes de La Marina, La Marina FM 102.5, La Marina Viva, l’Associació Plus Ultra i Camp Padró. Aquest últims seran els encarregats de portar entrepans i begudes pels assistents. “Sense tots ells aquest acte no hagués estat possible”.
Folk Montjuïc celebra també el seu 30è aniversari com a entitat musical, i al llarg de l’any participa a la Bacanal o Festa Major de La Marina (a la segona quinzena del juny), i el 24 de setembre, dia de la Mercè, bo i cantant un recull de les millors havaneres a plaça Catalunya.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.