Serveis mínims al transport públic per la vaga feminista del 8 de març

TMB i FGC reduiran els seus serveis al 50% a l’hora punta, la Renfe també tindrà limitat el seu transport a un 30%.

Els sindicats dels transports públics de Barcelona s’uneixen també a la vaga del Dijous 8 de Març. Concretament: l’autobús, tramvia, metro i trens, el seus serveis es reduiran al habitual.

TMB ha fixat uns serveis mínims del 50% en hora punta (de les 6.30 a les 9.30 h i de les 17 a les 20 h) i el 25% la resta del dia. En canvi la Renfe garantirà un 33% durant tot el dia.

En cas dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya el servei serà reduït a un tren de cada dos trens a l’hora punta del matí i la tarda i un de cada quatre a les hores més inusuals. L’AVE, garanteix la circulació d’un 72% mentre que els trens Avant el seu servei serà del 65%.

Aquest Dijous tenim una vaga feminista per defensar els drets de la dona i la igualtat de sexe. Es faran diverses mobilitzacions dirigides per diferents sindicats. La UGT i CCOO han optat per fer una parada de 2 hores mentre que la CGT ha decidit fer una vaga general de 24 hores.

Renfe ha informat que els viatgers que tenien els bitllets comprats amb antelació, els podran canviar o demanar una remuneració sense cost.

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.