La Biblioteca Francesc Candel organitza un taller de reflectants per a la bici i la motxilla

Ajuntament de Barcelona

El proper dimecres 20 de setembre, de 18:00h a 20:00h, es realitzarà un taller gratuït de reflectants per a la bicicleta i la motxilla. L’acte tindrà lloc a la Biblioteca Francesc Candel i està organitzat per la mateixa biblioteca i per l’Associació Stop Accidentes.

Aquest taller de reflectors per a la bici i la motxilla té la finalitat de demostrar com d’important és adquirir l’hàbit d’utilitzar sistemes de protecció lluminosos que afavoreixen la visibilitat i la mobilitat segura i sostenible i ajudin a evitar accidents de trànsit.

L’esdeveniment entra dins de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017, que se celebra del 16 al 22 de setembre. L’objectiu d’aquesta setmana és fomentar hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric. També promou altres aspectes com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Enguany, la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura llueix el lema ‘Mobilitza’t per un aire més net!’, intentant, a més a més, reforçar el poder de la ciutadania per millorar la qualitat de l’aire que respirem.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.