L’edició d’enguany de “La fam no fa vacances” no ha cobert les expectatives

La nova edició de la campanya de La fam no fa vacances impulsada per la Unió d’Entitats de la Marina i la xarxa d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes van organitzar a finals del passat curs escolar. En total tres escoles bressols, sis centres d’educació primària i dos instituts situats al barri van aconseguir recaptar 300 kg de menjar per a cobrir una campanya enfocada a l’alimentació dels infants del barri de la Marina.

Manel Coronado, membre de la Unió d’Entitats de la Marina, ha declarat que “no hem cobert les expectatives” i afirma que el motiu podria ser la seva situació al calendari. I és que els dies 12 a 19 de juny els membres de la comunitat educativa ja es preparaven per les vacances d’estiu i, per tant, es desocupaven d’altres afers.

La cita solidària va comptar amb les necessitats del Banc dels Aliments i Càritas que demanaven sobretot alimentació pels esmorzars dels infants: llet, galetes o alimentació específica dels nadons. De fet, ha estat aquest tipus d’aliments els que menys se n’han entregat i que ha estat eclipsat per altres productes que veiem sovint a la campanya forta de Nadal com són els llegums secs o la pasta.

Tot i això, Coronado s’ha vist optimista de cara a la propera campanya que ja ha afirmat que s’avançarà al calendari per evitar els resultats d’aquest any i demana a la comunitat educativa, en especial al personal dels centres, que dediquin més esforç per conscienciar als membres de la seva comunitat a aportar el seu granet de sorra. Igualment, ha subratllat que “volem agrair a totes les persones que han fet la seva aportació i animar els que no han pogut aquest cop que ho facin la següent”.

Una campanya feta al barri per als del barri

“La fam no fa vacances” és una proposta que es treballa conjuntament amb el Banc dels Aliments, que s’encarrega de la distribució de les aportacions un cop entregades, revisades i separades en grans prestatgeries. La Unió d’Entitats de la Marina té clar que la seva campanya d’estiu va enfocada a les famílies del nostre barri que es troben en una situació de pobresa.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.