L’ANC de Sants-Montjuïc organitza un acte a la Marina per la independència de Catalunya

“Endavant, República! Construïm un nou país”. Aquest és el lema que l’Assemblea Territorial de Sants-Montjuïc ha creat per a l’acte que tindrà lloc a la Plaça de la Marina. El proper 12 de març pel matí, l’assemblea durà a terme un acte multiparades per la independència de Catalunya, amb la col·laboració de les diverses organitzacions territorials del Barcelonès de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC).

Tal i com informa la pròpia assemblea, l’acte del dia 12 de març serà una activitat informativa que pretén fomentar el debat a partir d’uns plantejaments que realitzaran uns xerraires sobre temes importants en la societat actual: pensions, immigració, salut… Alhora, es dedicarà un espai ciutadà per tal que tothom pugui expressar el seu desig, la seva pregunta, el seu dubte o la seva opinió respecte d’aquestes qüestions.

Aquest acte tindrà un format de multiparades amb un petit itinerari que, apart de l’àgora de xerrades i opinions dels veïns, hi haurà una cercavila de tabalers, jocs infantils, vermut amb refrescos i un sorteig en què es pot aconseguir un obsequi. L’objectiu d’aquest conjunt d’activitats és crear un ambient de festivitat. Una cita de caire festiu però, sobretot, informatiu per explicar al públic assistent diferents aspectes sobre el Procés Constituent i la realitat de la “República Catalana”.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.