Gener, i tornem-hi!

Doncs ja tornem a començar un nou any i com sempre ens farem nous propòsits de tot tipus, però sempre per ser millors que l’any anterior.

Aquest 2017, per als que els agradin els jocs de números es un 1 i el ú en el número de començar; així doncs jo començaré a fer aquella dieta que tenia pensada per perdre algun quilo i per això he decidit que canviaré el que poso al carro d’anar a comprar i no hi posaré:

Dolços processats, tots els que mengi me’ls faré jo a casa. D’aquesta manera en menjaré molts menys o pràcticament cap. I si els menjo seran més bons i saludables.

Menjars precuinats, tots porten molts de greixos que diuen que no porten colesterol en lletres grosses però que sí el produeixen i no ho diu. També porten molts conservants d’aquells que fan al·lèrgia.

Menjar processat o massa manipulat, vull dir que a l’etiqueta no hi hagi com a components coses que no s’entén el que hi diu i no son per menjar.

Carn vermella, ni blanca. I si en menjo, només un cop per setmana.

Però si que hi posaré:

Molta fruita i si pot ser de proximitat, vull dir que s’hagi conreat a menys de 100 km de casa. I molta verdura de la mateixa procedència.

Peix blanc i blau de la mida justa, que no siguin massa petits

Llegums, que un cop saps unes quantes receptes per anar variant, és una bona manera de fer salut.

I també he decidit que el pa, els cereals i la pasta que cuinaré serà integral.

Per acabar amb el meu propòsit de salut per al proper any, haig de dir que procuraré que sigui ecològic, perquè és molt millor en tots els aspectes.

Si us hi voleu afegir, no dubteu que serà un bon canvi d’alimentació!!

Esther Pardo

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.