El C.F. Damm estrena ciutat esportiva al barri

L’històric C.F. Damm, nascut l’any 1953 gràcies a la iniciativa d’un grup de treballadors de la reconeguda marca cervesera, ha aterrat les seves instal·lacions a la Marina de Port.

El primer equip en gaudir d’aquestes noves facilitats ha estat el Juvenil A del club, entrenat per l’ex espanyolista Sergio García, després que aquestes obrissin les seves portes de manera oficial el passat 22 de juliol. El president de la Damm, Ramon Agenjo, va ser present en aquest primer entrenament i va donar la benvinguda als jugadors.

L’entitat, especialitzada en la formació de futurs jugadors i jugadores professionals, ha instal·lat la seva flamant ciutat esportiva al carrer dels Ferrocarrils Catalans 12, on anteriorment estaven ubicats els camps de pràctiques de golf del Club Natació Montjuïc, entitat que va traspassar aquests terrenys a la Damm l’any 2021.

Aleshores, es va iniciar un projecte, que, després d’anys en marxa, ha germinat aquest juliol en una instal·lació de 30.000 m2 als peus de la muntanya de Montjuïc, on es desenvoluparà tota l’activitat formativa del club, amb un total de dotze equips masculins i un de femení. En concret, l’espai disposarà de dos camps de futbol 11, un dels quals es podrà dividir en dos de futbol 7. A més a més, la ciutat esportiva també tindrà dues edificacions, una de principal que acollirà les oficines del club, el gimnàs, els vestidors, les sales polivalents i els serveis mèdics, i una altra que disposarà d’un aparcament soterrat, el bar i les graderies per a prop de cinc-cents espectadors.

Fotografies: www.cfdamm.cat

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.