El Camp de Futbol de l’Energia estrena nou videomarcador

Les autoritats del districte de Sants-Montjuïc inauguren el nou videomarcador. (Ajuntament de Barcelona)

Els resultats dels Pressupostos Participatius comencen a materialitzar-se. Al Districte de Sants-Montjuïc, el videomarcador del Camp de Futbol de l’Energia era la iniciativa de la Unió Esportiva de Sants i la Taula d’Esports de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, amb una inversió de 35.000€ per part de l’Ajuntament de Barcelona.

El nou marcador farà possible que els partits al Camp de Futbol de l’Energia es visquin d’una manera més visual, ja que farà possible veure a temps real els resultats del joc a més del cronometratge del partit. Així mateix, s’ha millorat el sistema de megafonia de l’estadi, fet que facilitarà la comunicació amb el públic i els jugadors.

Per altra banda, el Centre Esportiu Municipal de l’Espanya Industrial també estrenarà nou videomarcador LED en el marc dels Pressupostos Participatius, malgrat que anirà finançat per l’Institut Barcelona Esports (IBE). Els dos projectes van rebre un suport de 1.824 vots. A Sants-Montjuïc, les votacions per als pressupostos van tenir un gran clam per part d ela ciutadania, esdevenint un dels districtes més participatius amb 9.294 vots emesos.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.