ARY Esport, un damnificat més pel coronavirus

L'associació farà balanç sobre la seva continuïtat al mes d'octubre

Text: Albert Aguilar

Com venim explicant durant els últims mesos, el coronavirus ha afectat també l’economia de moltes entitats esportives de la ciutat de Barcelona. Algunes tenen prou solidesa com per no córrer el risc de tancar-ne el negoci, però n’hi ha de més petites que la pandèmia ha portat a plantejar-se d’abaixar-ne les persianes per sempre més.

Un exemple d’entitat esportiva amb problemes econòmics és l’associació esportiva ARY Esport, de La Marina. Ens referim a una organització sense ànim de lucre que cerca fomentar el coneixement i la pràctica d’esports dirigits, crear hàbits saludables als associats durant el temps lliure i dinamitzar la vida associativa i social  a través de la pràctica esportiva.

L’associació ARY Esport porta tancada des del mes de març. Al juliol  van intentar dur a terme algunes activitats però el nombre de persones inscrites va ser molt inferior al desitjat. La seva responsable, Yolanda Gutiérrez, assenyala el clima de por creat entre la població com a causa del difícil retorn a l’activitat. Tot i així, reconeix que no ajuda gaire el fet que la majoria d’activitats dirigides es fan en grup i en un espai tancat.

A hores d’ara la situació és encara incerta i l’associació se’n replantejarà la continuïtat al mes d’octubre. “Hem de valorar que tinguem un mínim de gent a cada classe, que sigui suficient per cobrir les despeses i no haver de tancar”, ens avança la Yolanda Gutiérrez.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.