Viatjar als anys 20 mai havia estat tan fàcil!

El 21 de gener, de 20:00 a 21:00 hores, el Centre Cívic de la Casa del Rellotge acull el projecte “Vaudeville circus: un auténtico cabaret”. Es tracta d’un espectacle de varietats amb un estil retro que agrupa diferents artistes multidisciplinaris. Màgia, charleston, acrobàcies, números musicals, entre molts altres. A més, es podrà gaudir d’una banda de jazz que tocarà en directe. Totes les activitats estan emmarcades a l’estil dels anys 20, ja que es vol reivindicar aquesta època com a context històric, cultural i social.

Alinda Mirón, ballarina, professora especialitzada en dansa Swing i organitzadora del projecte assegura que l’objectiu és “crear connexions artístiques, donar l’oportunitat a artistes emergents, i realitzar un espectacle que garanteixi entreteniment transversal, apte per a tots els públics”.

Això sí, al ser una companyia emergent han iniciat una campanya “verkami”, és a dir, a més del pagament de les entrades pots ajudar amb una aportació extra que es destina a cobrir les despeses de producció: lloguer de les sales, despeses d’escenografia, vestuari i material, i la producció de material audiovisual.

Pots comprar la teva entrada al web del Centre Cívic de la Casa del Rellotge. Les entrades tenen un cost de 3€.

Animeu-vos a gaudir d’un entreteniment diferent, extravagant i còmic!!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.