Celebra la màgia de la Fira Marinera i de Pagesia el 7 d’octubre!

Associació Comerciants de la Marina

Estimats veïns i amics,

Una oportunitat única s’apropa al nostre estimat barri de la Marina. La Fira Marinera i de Pagesia, un esdeveniment que ens convida a viure una experiència màgica i inoblidable, tindrà lloc el 7 d’octubre al passeig de la Zona Franca.

Els comerciants locals estan preparant amb entusiasme aquesta jornada tan especial. Fins a 70 paradetes oferiran una mostra dels millors serveis i botigues que representen la varietat i l’essència de l’eix Comercial de la Marina. Des de centres de salut i establiments dedicats als animals, fins a serveis de fisioteràpia, immobiliàries, escoles bressol i molt més. Aquesta diversitat ens enorgulleix i reflecteix la vitalitat del nostre estimat barri de la Marina.

La Fira no només serà una oportunitat per realitzar compres, sinó també una oda als sentits culinaris. Endinsa’t en l’espai gastronòmic, on establiments prestigiosos com el Celler la Marina, el bar las Palmeras o La Lola 1967 et seduiran amb delícies que faran ballar les teves papil·les gustatives.

L’aire es farà ressò de melodies encisadores, ja que la música en directe serà un dels pilars d’aquesta festa. El country del grup QuímiCountry, les danses del Centre cultural d’Estrelles Altes i el concert de rock  del grup musical L80 P, amb la col·laboració especial de Dani G. Napos, guitarrista de Jarabe de Palo, faran vibrar el teu esperit.

I per als més petits, un món d’aventures i diversió els espera en un espai de joc infantil pensat especialment per a ells.

Us convidem a no perdre aquesta ocasió de ser part d’una experiència que marcarà una data especial al calendari del nostre barri. Vine el 7 d’octubre a la Fira Marinera i de Pagesia i deixa’t embolcallar per la màgia i l’encant d’aquesta jornada única.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.