Extremadura serà la comunitat autònoma convidada del SIL 2022

  • La comunitat autònoma exposarà el seu potencial logístic en la 22a edició de la fira líder de Logística, Transport, Intralogística i Supply Chain del Sud d’Europa.
  • Guillermo Fernández Vara, president de la Junta d’Extremadura, i Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al CZFB i president de SIL, han estat els encarregats de signar l’acord de col·laboració.

El Saló Internacional de la Logística de Barcelona (SIL), organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), i que tindrà lloc del 31 de maig al 2 de juny, comptarà amb Extremadura com a comunitat autònoma convidada en la seva 22a edició, que torna amb una imatge renovada després de dos anys d’absència per la pandèmia. Amb aquest acord, la regió tindrà l’oportunitat de presentar les seves iniciatives en matèria d’indústria i logística en la fira líder de Logística, Transport, Intralogística i Supply Chain en el sur d’Europa.

En l’acte de la signatura de l’acord, que ha tingut lloc a la seu de la Junta d’Extremadura, ha estat presidit per Guillermo Fernández Vara, president de la Junta d’Extremadura i Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona i president del SIL. També hi han estat presents Blanca Sorigué, directora general del CZFB i de SIL, i Rafael España, conseller d’Economia, Ciència i Agenda Digital de la Junta d’Extremadura.

Rafael España ha destacat com l’elecció d’Extremadura com a comunitat convidada al Saló Internacional de la Logística (SIL) de Barcelona ha estat motivada, entre altres aspectes, per  l’estratègia logística amb la qual s’ha dotat la regió i per les últimes notícies que posen en valor totes les accions desenvolupades en aquesta matèria.

Per la seva banda, Pere Navarro afirma que “Extremadura és una regió amb un gran interès i capacitat logística i ens enorgulleix que vulguin ser presents en la 22a edició de SIL per posar en valor el seu paper davant els principals actors del sector a Espanya, però també a nivell internacional”.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.