L’Associació de Mitjans de Comunicació Local constitueix un Consell Assessor

Text: Alejandro Flores

L’AMCL crea un Consell Assessor que ajudi el diari i la ràdio de La Marina a continuar fent el seu treball de cohesió entre els diferents col·lectius del barri. Que aquest òrgan es formalitzi és una oportunitat per què els diversos actors del barri, tant públics com privats, aportin noves idees de futur als mitjans de comunicació local.

“El diari de La Marina ha superat la crisi econòmica, i ara es troba en una fase de resistència davants els nous reptes del barri”, indicava la Yohany Limpias, presidenta de l’AMCL. La cap de premsa dels mitjans de comunicació de La Marina ha destacat la missió associativa del periodisme local i la importància de reflectir la diversitat social i cultural del barri.

Per la seva banda, en Joan Antonio Reyes, fundador i gerent de l’AMCL, ha explicat que els mitjans de La Marina s’estan fent com més va més professionals i més suport necessiten, raó per la qual se n’ha creat el Consell Assessor. “Hem de mirar cap endavant i continuar amb aquest projecte, no podem perdre tota la feina feta”, conclou.

A la reunió constitutiva del Consell Assessor tots els vocals –un total de 18- han coincidit en què els mitjans de comunicació de La Marina han servit i serveixen per cohesionar uns barris amb una vasta diversitat cultural. Els integrants del nou òrgan destaquen el repte d’arribar a cada cop més gent a través d’un periodisme rigorós i que aprofundeixi en els problemes i virtuts dels nostres barris.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.