Els programes musicals de la casa per passar millor la setmana

El programes d'aquesta temporada a La Marina FM 102.5

“Més a prop teu” i el “Jardín de las doce lunas” són els dos programes musicals que pots sentir entre setmana a Ràdio La Marina. Dos programes destinats a la difusió i gaudi de la música però de maneres molt diferents. Presentats des de fa 5 anys pel Javier Artiga, un reconegut comunicador radiofònic i presentador de televisió.

“Més a prop teu” és un magazine musical, on s’ofereix una gran varietat musical per amanir els matins i entrevistes molt dinàmiques sobre temàtiques diverses i que compta amb la col·laboració de la Glòria Salvador. Pots escoltar-lode dilluns a divendres de 10:00 a 13:00.

Cada nit, es suspèn la realitat i en emetre’s “El jardín de las docelunas”, un programa musical especialitzat en balades, sensible i romàntic, i amb la intenció de remoure els valors humans. No t’ho perdis, de dilluns a divendres de 23:00 a 01:00.

Sintonitza al 102.5 FM per escoltar la veu suggeridora i pròxima d’en Javier, junt amb la seva col·laboradora Glòria, i les millors cançons de tots els temps.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.