Manifest dia de la pau

L’alumnat de l’escola Seat exigim aturar les guerres que actualment afecten el planeta. Per aquest motiu manifestem:

  • Que nosaltres, nens i nenes no ens podem quedar callades mentre hospitals, escoles, instituts i universitats són bombardejades i infants com nosaltres pateixen cada dia. Nens i nenes no poden jugar i estudiar per por de no tornar a veure les seves famílies.

D’altra banda aquests infants també pateixen altres conseqüències de la guerra que poden en risc la seva vida, com la manca d’electricitat, de menjar i d’aigua. Elements indispensables per la vida.

Davant d’això l’alumnat i totes les persones de l’escola Seat mostrem el nostre rebuig i la nostra solidaritat amb les víctimes:

  • Que els nens i nenes de primària tenim l’obligació de reflexionar sobre els problemes mundials, sobretot, pel que fa a les guerres. Hem de posicionar-nos sobre qualsevol injustícia. Ara som nosaltres els que hem de construir un futur i una educació millor per a tots. Perquè una comunitat educativa amb consciència social, coneixedora del món que ens envolta, ha d’expressar la seva indignació davant dels actes de guerra.
  • Que ens entristeix veure com el món i les institucions no fan res contra les guerres, deixant sense protecció infants, dones, persones grans… en definitiva, població innocent.
  • Que estar en contra de les guerres no és, en cap cas, estar en contra d’una religió o un poble. Els mateixos ciutadans dels països atacants estan en contra de les guerres dels seus governants.

Per això us demanem:

1.- Treballar a l’aula per la convivència i la pau positiva, donant eines per aprofundir i entendre el que està passant amb les guerres al món.

2.- Posicionar-nos i fer escoltar la nostra veu.

3.- Fer públic aquest manifest que signem tot l’alumnat de sisè.

Alumnat de sisè de primària de l’Escola Seat

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.