Un espai de biodiversitat a l’Escola El Polvorí

Aquest article ha estat redactat per l’Escola El Polvorí i forma part del suplement TIAF.

A l’Escola El Polvorí vam començar al mes de novembre un projecte per construir una bassa escolar. La idea va sorgir arrel d’una sortida que vam fer al Jardí Botànic. Allà hi havia una bassa amb nenúfars, capgrossos, papallones i ens va encantar!

Quan vam arribar a l’escola li vam proposar a la comunitat de grans la construcció de la nostra pròpia bassa pels animalons de Montjuic.

Primer,  vam  delimitar una zona al pati per poder instal·lar la bassa que havíem comprat. Era molt gran i ens calia molt d’espai, però per sort el nostre pati és molt ample i no vam tenir grans problemes.

Entre tot l’equip educatiu i alguns nens i nenes de la comunitat de grans, vam fer el forat per poder situar-la. Desprès, vam tornar al Jardí Botànic i ens van donar plantes aquàtiques com nenúfars, capgrossos i cargols d’aigua.

Amb la comunitats de mitjans i petits vam decorar la basses amb pedres, sorra i moltes més coses més! Cada dia una classe s’encarrega de netejar l’aigua i omplir la bassa. El nostres capgrossos s’estan fent molt grans i aviat seran granotes!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.