L’Espai Elyon, un espai d’esbarjo i aprenentatge

Alba Calpe/Yohany Limpias

Els dilluns, dimecres i dijous, els locals de l’Associació de veïns de Can Clos es tornen un lloc d’esbarjo i aprenentatge. L’esplai Elyon funciona des de fa alguns anys i és una sortida per a molts pares i mares que necessiten fer reforços escolar als seus fills i no poden permetre’s pagar-ho.

És un lloc on els nens van a estudiar i reforçar les seves matèries més fluixes, però també a divertir-se.  Acudeixen des de distintes escoles de la Marina: Pau Vila, Can Clos, Seat, Alfageme… A més a més els nens tenen diverses activitats, una de les que més èxit ha aconseguit és el taller de fusta. Allà hi ha un veí amb ofici que es dedica a ensenyar-los i crear peces diverses i artístiques.

“Tocar la fusta, ensenyar-los a tenir cura i obrir la seva curiositat és important, explicava en un reportatge anterior el veí, que també porta anys col·laborant-hi.

Els nens son allà des de17h fins a 19h i es reparteixen l’horari en dues hores  diferenciades. La primera pels deures i la segona per fer diverses activitats lúdiques como dibuixar o fer manualitats, “la finalitat és que els nens interactuïn entre ells”, diu una de les monitores que hi ha al centre.

La mitja de nens que acull l’Esplai  és de 6 o 7 nanos. A més també hi ha dos nens de l’ESO rebent reforç escolar.

 

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.