El Casal la Vinya impulsa un mural amb veins i veïnes com protagonistes

El Mural de la Marina és una proposta que neix amb la idea d’entendre el barri des d’una visió comunitaria i participativa. Impulsat des del Casal Comunitàri de la Vinya, el projecte compta amb l’artista social Teo Vázquez amb experiència en intervencions del paisatge urbà tant nacionals com internacionals.

Això sí, els protagonistes del mural seran veïns i veïnes voluntàries del barri de La Marina que han estat seleccionats segons criteris artístics, d’història i convivència pel mateix Casal.

A partir d’ara s’inicia el procés d’ideació d’aquest mural amb la intenció de convertir-lo en una eina comunitària al servei del barri, que reafirmi la seva identitat i on estiguin representats els seus veïns i veïnes, al cap i a la fi, la seva història.

Utilitzant la fotografia es vol destacar la memòria històrica a través dels habitants del territori, la interculturalitat i la convivència, destacant la diversitat i el sentit de comunitat i, per últim, la promoció positiva del La Marina posant fi a prejudicis.

Així un cop finalitzat el procés el resultat es podrà veure a les torres de l’edifici que hi ha a la part de dalt del carrer Alts Forns, en concret el número 189 de Mare de Déu de Port, lloc escollit per la seva visibilitat.

Per més informació, podeu contactar amb l’equip del Casal de Barri de La Vinya, situat al carer Alts Forns número 87 o trucar trucar als teléfons: 933 314 440 / 622 226 469.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.