Què li demanem al nou govern?

Xènia Morgado, jove treballadora

“Cal que estem despertes”

A la nostra generació ens han dit que, si estudiàvem, viuríem molt millor que els/les nostres pares/mares. La generació més preparada, la de vidre, la que no para de queixar-se per ximpleries; gemegaires de la salut mental, dels lloguers excessius, del canvi climàtic i de les desigualtats de gènere.

Ens van insistir que com més títols, més coneixements i millor viuríem. I quan la realitat va arribar, tot es va enfonsar, perquè el jovent porta anys en un procés de desengany, d’adonar-se que la vida és diferent al que ens van fer creure.

I tampoc no busquem ser rics, però no esperàvem viure en un estudi sense llum, tenir un treball precari i que ens demanessin cinc anys d’experiència a qui ens hem passat més d’onze anys estudiant i lligant pràctica rere pràctica sense dret a cap remuneració.

Per això, volem que el proper govern aterri als nostres barris i sigui transformador, d’esquerres, feminista, sostenible, capaç d’escoltar les nostres necessitats i perquè mai es podran prendre decisions eficients per les joves sense comptar amb nosaltres.

A les properes eleccions municipals hem d’agafar forces per votar a favor de la nostra generació. Hem de decidir qui NO volem que ens governi. Som moltes i és el moment que sapiguem estar despertes, malgrat que ens vulguin adormides.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.