El Port de Barcelona i l’AECC-Catalunya contra el càncer signen el seu primer acord de col·laboració

El Port de Barcelona i l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC)-Catalunya contra el càncer han signat el seu primer acord de col·laboració, amb l’objectiu de donar-se suport mutu i treballar junts en el repte de la lluita contra el càncer, donant la màxima visibilitat a les campanyes i accions de l’AECC-Catalunya contra el càncer per conscienciar sobre els aspectes rellevants d’aquesta patologia.

Segons l’acord signat, el Port de Barcelona farà difusió entre els seus treballadors dels serveis d’assessorament i de suport que ofereix l’AECC-Catalunya contra el càncer per ajudar als pacients oncològics i als seus familiars durant tot el procés de la malaltia. També podrà donar suport i fer difusió dels esdeveniments que es facin en benefici dels afectats pel càncer o que tinguin com a finalitat la seva prevenció.

El conveni, signat per la presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa, i pel president de la seu de Barcelona de l’AECC-Catalunya contra el càncer, Laureano Molins, té una durada d’un any, prorrogable, i es desenvoluparà mitjançant acords específics que determinaran les iniciatives a celebrar.

La signatura d’aquest acord s’emmarca en el nostre programa d’empresa saludable “La Mar de Bé”, certificat per l’Institut Nacional de Seguretat i Salut en el Treball (INSST), i ens brinda una nova oportunitat en matèria de promoció de la salut per als nostres treballadors i treballadores.                                                                                                                                     

En els darrers anys, el Port de Barcelona ha fet un esforç important en aquest àmbit. El 2017 es va signar la política d’empresa saludable, que determina el compromís de protegir i potenciar la salut dels treballadors i treballadores, promoure un entorn de treball saludable, la millora contínua i el compliment com a empresa saludable. En els darrers quatre anys, hem desenvolupat iniciatives relacionades amb l’alimentació saludable, els hàbits del son, l’exercici i el benestar físic i psicològic.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.