El Port de Barcelona i l’AECC-Catalunya contra el càncer signen el seu primer acord de col·laboració

El Port de Barcelona i l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC)-Catalunya contra el càncer han signat el seu primer acord de col·laboració, amb l’objectiu de donar-se suport mutu i treballar junts en el repte de la lluita contra el càncer, donant la màxima visibilitat a les campanyes i accions de l’AECC-Catalunya contra el càncer per conscienciar sobre els aspectes rellevants d’aquesta patologia.

Segons l’acord signat, el Port de Barcelona farà difusió entre els seus treballadors dels serveis d’assessorament i de suport que ofereix l’AECC-Catalunya contra el càncer per ajudar als pacients oncològics i als seus familiars durant tot el procés de la malaltia. També podrà donar suport i fer difusió dels esdeveniments que es facin en benefici dels afectats pel càncer o que tinguin com a finalitat la seva prevenció.

El conveni, signat per la presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa, i pel president de la seu de Barcelona de l’AECC-Catalunya contra el càncer, Laureano Molins, té una durada d’un any, prorrogable, i es desenvoluparà mitjançant acords específics que determinaran les iniciatives a celebrar.

La signatura d’aquest acord s’emmarca en el nostre programa d’empresa saludable “La Mar de Bé”, certificat per l’Institut Nacional de Seguretat i Salut en el Treball (INSST), i ens brinda una nova oportunitat en matèria de promoció de la salut per als nostres treballadors i treballadores.                                                                                                                                     

En els darrers anys, el Port de Barcelona ha fet un esforç important en aquest àmbit. El 2017 es va signar la política d’empresa saludable, que determina el compromís de protegir i potenciar la salut dels treballadors i treballadores, promoure un entorn de treball saludable, la millora contínua i el compliment com a empresa saludable. En els darrers quatre anys, hem desenvolupat iniciatives relacionades amb l’alimentació saludable, els hàbits del son, l’exercici i el benestar físic i psicològic.

COMPARTEIX
Article anteriorProblemes per empassar?
Article següentEls pardals
Mitjans de comunicació dels barris de la Marina. Segueix-nos a La Marina FM (102.5), el diari La Marina, La Marina Digital, La Marina APP i a les xarxes socials.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.