La Festa Major d’Eduard Aunós, inauguració de les Tretze Roses, Falcons de Vilanova i processó de la Verge del Carme

La Festa Major d’Eduard Aunós ha tingut com a protagonistes de la festa la inauguració del parc de les Tretze Roses, l’actuació dels Falcons de Vilanova, la processó de la Verge del Carme, a més de la musclada, la botifarrada, les orquestres de nit i els bingos populars.  

Lucio Garcia, rector de la parròquia de la Mare de Déu de Port, iniciava el pregó de la Festa, on van participar veïns, veïnes i els consellers de la majoria dels grups polítics al Districte. Hi van prendre la paraula, igualment, les autoritats del Districte, Raquel Gil i Marc Serra.

Ja el dissabte, la inauguració del nou pulmó verd del barri, l’exposició que recull la memòria del Prat Vermell i la descoberta del faristol d’homenatge a les Tretze Roses centraven les activitats al matí. A la tarda, la plaça Falset acollia gent del barri i la que es va sumar, perquè als bingos populars no els falta mai públic, per acabar convertida en pista de ball.

El diumenge, botifarrada veïnal, com les gaudia la gent. I a la tarda, a resar. La devoció a la Verge del Carme, encara avui, és molt present entre el veïnat. I la processó al voltant del barri és la cirereta final de celebració.

Així, Eduard Aunós tanca el cicle de festes majors a la Marina. És l’última en un calendari de celebracions al que li han precedit les de Can Clos, La Vinya i Sant Cristòfol. A més de la festa gran, la de la Marina.

El cap de setmana del 19 al 21 de juliol també va servir com a benvinguda al nou veïnat.

Igualment, per aquestes dates són al calendari les festes dels barris veïns: Poble Sec, Sants, Hostafrancs, Bordeta…

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.