La imatge de la Festa Major de la Marina

Divendres 31 de maig es va presentar el cartell de les festes d’enguany, que integraran les celebracions de tots els barris

Presentació cartell Festa Major la Marina 2024
La Regidora del districte de Sants-MontJuïc, Raquel Gil, amb Marc Serra, president del consell del districte i al centre, Rosalía Fernández de la Unió d'Entitats.

La Festa Major del barri ja és aquí! Ha arribat una de les èpoques més esperades de tot l’any pel veïnat marinenc. Aquest any, a més a més, amb novetats. I és que la festa del barri és més gran, més participativa i més llarga que mai, aplegant en un programa únic les festes de tots els barris de la Marina, amb activitats cada dia de l’1 de juny fins al 21 de juliol.

El passat divendres 31 de maig va ser el tret de sortida d’aquesta celebració, amb la presentació del cartell que representarà aquestes festes. L’acte va tenir lloc al pati de l’emblemàtica Sala Pepita Casanellas, en una trobada dirigida per la presidenta de la Unió d’Entitats de la Marina, Rosalía Fernández, per la regidora Raquel Gil i el president del consell del districte, Marc Serra.

Una altra de les particularitats d’enguany és un llibret que recull tots els actes que tindran lloc a diferents punts del barri durant els prop de dos mesos que durarà la festa major, tot detallant la informació relativa a tots ells i, evidentment, la seva ubicació. Respecte a això, la Rosalía Fernández va assegurar que des de la Unió d’Entitats estaven “molt contents i contentes de disposar d’un fulletó que permet recollir totes les activitats i dades”. “Gaudir d’aquestes festes ha suposat molt esforç i treball per part de totes les implicades, hem sumat forces totes les entitats, en coordinació amb l’Ajuntament”, afirmava.

També en aquest sentit, en Marc Serra remarcava la implicació de les entitats i associacions. “Gràcies a l’esforç de tothom hem aconseguit crear un programa únic, que recull les festes de cada barri”, va declarar. “Quan col·laborem i ens coordinem totes, sumem, i això és una cosa que a la Marina hem entès”.

Rosalía Fernández
“Gaudir d’aquestes festes ha suposat molt esforç i treball per part de totes les parts implicades”

Les paraules de la regidora també van anar orientades a agrair i reconèixer la tasca de totes aquelles persones que han treballat per fer que aquesta Festa Major sigui una realitat, recordant que “dos mesos de festes no els té qualsevol”. “Visca la Marina i les festes majors”, va concloure Gil.

Tot seguit, els tres representants van desvelar el cartell que havia escollit el jurat del concurs que s’havia celebrat durant les setmanes prèvies a aquesta cita. La guanyadora va ser l’obra del dissenyador asturià Juan Diego Ingelmo, qui no va poder ser a l’acte.

La trobada es va tancar en gran amb un deliciós piscolabis, amb nombrosos plats, acompanyats d’un refrescant cava i la tertúlia amb els presents, en una barreja de veïns, veïnes, figures polítiques del districte i membres d’entitats, que es van congregar per viure l’inici de la millor festa major de tota la ciutat.

Es poden consultar totes les activitats a lamarina.cat i la pàgina web de l’Ajuntament.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.