Ara toca Catalunya, ara toca PSC

Ignasi Conesa, primer secretari del PSC a Sants-Montjuïc

S’han convocat eleccions a Catalunya pel 12 de maig i el PSC i el seu primer secretari Salvador Illa estem preparats, estem preparats pel canvi a casa nostra. Com a primer partit de Catalunya tenim la responsabilitat de fer una precampanya i una companya respectuosa amb totes les opcions que es presentaran a les eleccions i així ho farem.

El nostre partit ha estat el més votat a Catalunya a les eleccions autonòmiques, municipals i generals que s’han celebrat últimament. Som el partit més votat a Catalunya, però no som Catalunya, Catalunya és plural i som conscients que les diferents sensibilitats de la nostra comunitat i el que volem és ser referent de la majoria. Tenim clar el que necessiten els ciutadans i ciutadanes i el nostre candidat coneix bé el territori, coneix la realitat de Catalunya.

Els últims anys han estat anys perduts, han estat anys de no estar per les coses, han estat anys de preocupar-se d’altres temes que no solucionen els problemes de la gent. Hem tingut moltes mancances que no han estat ateses pels governants independentistes catalans en els últims 10 anys, en educació, en sanitat, en infraestructures, en medi ambient, aquests governants no han estat a l’altura . Aquests governants han estat per altres coses que ens han fet més pobres, més irrellevants i menys competitius.

Estem oferint als ciutadans i ciutadanes de Catalunya un canvi de veritat, un passar pàgina de veritat. És el moment de començar a prendre les decisions que ara toquen, hem d’apostar veritablement pels serveis públics, hem de deixar enrere quimeres que no ens han portat enlloc, ens hem de deixar d’enfrontaments estèrils, hem de començar a dedicar els nostres esforços a fer polítiques per la majoria, per les classes treballadores i mitges.

Arriba l’examen per a tots els partits polítics i per valorar la nostra tasca durant aquests últims 4 anys, nosaltres garantim, com ha dit el nostre candidat Salvador Illa, que serà una campanya neta, no venim a insultar, venim a proposar. Comença la batalla de la democràcia i de les propostes serioses, volem debatre amb tothom, és el moment d’examen i de propostes, volem que tothom tingui les seves opcions, volem que els catalans i les catalanes puguin fer la seva opció amb llibertat.

Tindrem vàries paperetes el dia 12 de maig, cadascú i cadascuna que faci la seva elecció però que siguin conscients de que significa cada una de les propostes, la nostra sempre serà, convivència, serà drets, serà unió, que no uniformitat, que serà treballar per qui més ho necessita i per qui té ganes de veure una Catalunya pròspera i que torni a ser l’admiració de tothom.

La nostra proposta serà per Catalunya, per Barcelona, per Sants-Montjuïc i per La Marina. Per a tothom sense exclusions. Les urnes parlaran el dia 12 de maig i esperem que la immensa majoria exerceixi el seu dret.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.