Jornada esportiva interescolar a l’Escola El Polvorí

Alumnes dels diferents centres juguen plegats al pati de l'Escola El Polvorí.

Pau Llopis

El passat dimecres 8 de novembre, l’Escola El Polvorí va acollir la jornada esportiva que aplega a les escoles del barri un cop l’any. Aquesta trobada és un espai de lleure i diversió pels infants, promovent alhora l’esport i l’activitat física mitjançant jocs com ara el clàssic mataconills o el llançament de disc volador o frisbee, sense oblidar-nos de les gimcanes, que combinen l’exercici mental i físic.

Aquestes dinàmiques van estar dirigides per estudiants de l’Institut de l’Esport de Barcelona com a monitors, vetllant perquè els alumnes realitzessin els jocs de manera correcta, assegurant-se també de què, mentrestant, passessin una bona estona amb els seus companys.

En paraules del secretari de l’escola Ramón Casas, Sergio Palacios, “sempre és interessant que els centres de la Marina es trobin per poder compartir experiències, tot fent una activitat d’educació física que promou la inclusió i conèixer companys i companyes d’altres escoles”.

En definitiva, va resultar una celebració d’allò més positiva i engrescadora tant pels infants com per a les escoles, que van viure una jornada escolar diferent i divertida, amb la vista posada ja en la trobada de l’any vinent, que ben segur estarà a l’altura de la d’enguany.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.