Se celebra el Preolímpic a les Piscines Sant Jordi

Text: Albert Aguilar

Les ‘iguanas’ van ser segones amb la seva rutina sobre l’Evolució de Darwin amb una puntuació de 182.8509

L’equip espanyol de natació artística estarà en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020 després d’aconseguir una de les tres places en el Preolímpic de la Piscina Sant Jordi (Barcelona); les ‘iguanas’ van ser segones amb la seva rutina sobre l’Evolució de Darwin amb una puntuació de 182.8509 per darrere d’Itàlia (184.0249) i per davant de Grècia (175.9990), només 0.2108 més que els Estats Units, fora de Tòquio 2020.

Espanya, que es va quedar fora de l’última cita olímpica de Río 2016, sí que estarà a Tòquio 2020, després de les seves bones actuacions en les rutines tècnica i lliure impulsades pel seu bronze europeu de fa un mes a Budapest.

Les ‘iguanas’ en la Piscina Sant Jordi van ser les catalanes Txell Mes –capitana–, Ona Carbonell, Paula Ramírez, Iris Tió i Berta Ferreras, les madrilenyes Sara Saldaña i Blanca Toledà i l’andalusa Allisa Ozhogina.

Les de Mayu Fujiki, que van aconseguir el bronze europeu fa un mes a Budapest (Hongria), segueixen de dolç i, al costat d’Itàlia i Grècia, es fiquen en una rutina olímpica d’equips al costat dels països ja classificats: Rússia, Ucraïna, el Japó, la Xina, el Canadà, Austràlia i Egipte.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.