El Pare Noel  va visitar  el barri de la Marina de la mà dels comerciants…

Per quart any consecutiu el barri de La Marina va rebre una visita molt especial.  El Pare Noel  i els seus ajudants els Mainarons . Els comerços associats van repartir durant els dies previs la carta del Pare Noel als més menuts de la casa. I pels més despitats, la Mainarona Alejandra, directora de l’acadèmia d’anglès Kids and  va impartir un  taller de postals nadalenques.

Una gran filera de nens, nenes, pares, mares, pares, avis i àvies van romandre els dos dies que el Pare Noel va visitar La Marina. A la pregunta de si s’havien portat bé per rebre tot allò que demanaven, tota la canalla responia amb un sí rotund, tot i que les mares s’ho pensaven més i el mateix Pare Noel. “És meravellós, tots són molt bons, però jo crec que alguna mentideta m’han dit” va dir l’homenot vestit de vermell.

A més, tres veïnes del barri es van oferir voluntàries per repartir una xocolata calenta amb melindros (Pa i cafè més que bo). Va ser una tarda d’allò més completa organitzada pels comerços associats a l’Associació de Comerciants de la Marina  i amb la col·laboració de les entitats com La Cadena d’Estrelles Altes (Vicenç Larrotcha), Artistes de la Marina, (Diego Egea), i la Unió d’Entitats. L’acte es va organitzar el divendres 20 i  dissabte 21  de desembre.

Enguany com a novetat vam gaudir d’un Mercat Nadalenc del comerç de proximitat associat. Drogueria Ramiro, Calçats Jubel, Mavi Moda i Complements, Peluts i Celler Marina, aquest últim va repartir la beguda típica dels Mercats de Nadal del centre d’Europa vi calent amb diferents espècies com ara canyella, clau, nou moscada i el secret ben guardat de la Rosa, experta en fer aquesta modalitat de beguda calenta.

Ara cal d’esperar a l’any vinent per tornar a veure al Pare Noel, porteu-vos bé!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.