La lleialtat santsenca va acollir la presentació del llibre “Ciutats cooperatives” del sociòleg Iván Miró

El públic a la presentació del llibre "Ciutats cooperatives" a la Lleialtat Santsenca @comptesnosurten

El Dimarts 26 de juny a les 19h,  el sociòleg Ivan Miró va presentar Ciutats Cooperatives, el darrer llibre de la col·lecció de la Xarxa d’Economia Solidària editat per la sòcia Icària Editorial, a La Lleialtat Santsenca i ho va fer en forma de debat col·lectiu entorn el repte de construir avui una ciutat cooperativa, feminista, solidària, ecològica.

La Gemma Garcia , periodista i cooperativista de la Directa, va dinamitzar el debat, en Gerardo Pissarello, primer Tinent d’Alcalde i direcció d’Economia de l’Ajuntament de Barcelona, va explicar el cara a cara amb els poder econòmics globals i locals; la Roser Casanovas de Col·lectiu Punt6, va reflexionar sobre com fer una ciutat des de la pràctica i experiència feminista; i l’Ariadna Pomar, d’Arran de Terra, va donar pistes per a fer la transició ecològica.

El llibre entoma el repte de crear barris, pobles i ciutats cooperatives posant les persones al centre i no el capital, des de l’economia social i solidària. Ciutats al servei del bé comú, que afronten les necessitats econòmiques, socials i culturals dels i les seves habitants i suprimeixen qualsevol tipus d’explotació.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.