Desnonaments des de dins: la visió d’una afectada i d’una membre de la PAH sobre aquesta colpidora realitat

 

Avui al Connexió La Marina edició política hem abordat la problemàtica dels desnonaments. Per fer-ho ens han acompanyat la Lucia Delgado, membre portaveu de la Plataforma d’afectats per la Hipoteca (PAH) i la Dilia, veïna de Poble Sec afectada per una ordre de desnonament i de la qual hem pogut conéixer la seva història de primera mà. Com ella i la seva família, són moltes les persones que, ben a prop nostre, es troben patint aquesta realitat.

A més de conèixer algunes de les últimes accions que la PAH ha portat a terme, ens hem volgut apropar al funcionament d’aquesta iniciativa ciutadana que ja porta vuit anys de trajectoria en la defensa del dret a l’habitatge enfront les diferents vulneracions que aquest pateix: entitats financeres, mercat del lloguer, fons voltor etc…

Com no podia ser d’altra manera tractant-se de l’edició política del programa, també hem valorat la implicació dels agents polítics a l’hora de fer front a la pressió immobiliaria a la ciutat de Barcelona i els “desnonaments express”, la recent proposta de modificació de llei que el PdeCat portava al Congrés fa unes setmanas a on va rebre un ampli suport de la resta de grups polítics.

Per saber-ne més pots escoltar el programa a continuació.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.