Primer debat de consellers de la temporada

Aquest dimecres 14 de febrer s’ha inaugurat el primer debat de consellers de la temporada en el que han participat la major part dels representants polítics del barri de la Marina i del districte de Sants-Montjuïc.

Els partits que han participat han sigut Barcelona en Comú, amb la seva portaveu Esther Pérez, el Grup Municipal Demòcrata amb Georgina Lázaro, Ciutadans amb David Labrador, Esquerra Republicana amb Marta Alonso, el Partit Socialista amb Albert Deusedes i per últim, el Partit Popular amb el seu portaveu, José Antonio Calleja. Per tant, tots els partits polítics han tingut representació exceptuant la CUP, que no ha pogut assistir per problemes d’agenda, encara que esperem que puguin acudir al debat a les següents sessions.

El tema principal que ha dirigit el debat han sigut els resultats de les passades eleccions del 21 de desembre en les quals va haver-hi una participació del 78%. El tema ha generat el debat i la controvèrsia d’opinions entre els diferents representants polítics que han participat reiteradament defensant les seves posicions i explicant els motius dels resultats d’aquestes últimes eleccions al barri.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.