Connexió La Marina – 25/04/18

Com cada dia ens hi posem a las 7 de la tarda. Avui tenim un programa especial: per que vindrà la regidora del districte Sants-Montjuïc; Laura Pérez. Amb ella parlarem del molts temes, obrirem un bloc del districte per parlar del espai públic com element d’inclusió Sants-Montjuïc. Comentarem les pistes esportives als jardins de Can Farrerro: el pacte que es va arribar amb els veïns i veïnes de la zona.

Sortiran els altres equipaments esportius que tant s’esperen a la zona: com el la piscina del poliesportiu La Marina. O també alguns temes com els carrils bici, i es que ara mateix s’està celebrant des de dos quarts de set de la tarda la Taula de Mobilitat tan esperada. Teníem ganes de que es convoqués, però nosaltres no hi podem ser allà.

Parlarem altres qüestions com l’estat pla de barris, podreu conèixer també quines polítiques s’estan prenent en relació als desnonaments del districte Sants-Montjuïc.

L’entrevista amb Laura Pérez també tindrà uns altres temes, ja que es regidora del feminisme i d’igualtat al Ajuntament de Barcelona. Una entrevista que serà moderada per Lorena Hens i Vanessa Seco de Herrera.

Tenim com a tècnic a Jose Manuel Ramírez però també tindrem a Daniel Aranda.

Vinga Comencem!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.