Dimarts 13/2: Jardins de la Mediterrània, desnonament i comerç xinès

Segon programa de Connexió La Marina. Començarem en directe connectant amb Yohany Limpias, que la tindrem desplaçada a la Biblioteca Francesc Candel per seguir de prop la presentació del projecte de reforma dels Jardins de la Mediterrània. També preguntarem sobre aquesta qüestió i les obres del barri a Lluís Sergi Sarri, conseller portaveu del Grup Municipal Demòcrata a Sants-Montjuïc, perquè faci la seva valoració.

Conversarem amb Francisco Pomares, membre de la Xarxa de Suport Mutu de la Marina, sobre el desnonament de la Isabel previst per aquest dijous al matí i aprofitarem per preguntar-li com està la situació al barri actualment.

Acabarem el programa amb una entrevista sobre el comerç xinès als nostres barris, amb la presència de Laura Julivert, dinamitzadora de l’Associació de Comerciants de la Marina; Mei Márquez, també membre de l’Associació; Fan-Fan, que treballa a un bar del barri; Chao, que disposa d’una botiga de reparació i accessoris per mòbils al barri; i Begoña Ruiz de Infante, intèrpret i mediadora amb la comunitat xinesa.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.