Confidències i consells a El Salón

Amb una veu dolça i calmada, la Mónica et convida al seu Saló d’estètica particular, ara a La Marina FM. Un programa dedicat a “aquelles persones que vulguin conversar i compartir en una situació de relaxació i amistat. Igual que passa amb els meus clients i clientes al meu saló”.

Un programa en el qual es parla de les quatre coses rellevants a la vida, segons la Mònica: l’amor, la música, la bellesa i el sexe. I amb compte, diu, que ” per sexe jo entenc tot allò que compartim amb la parella durant el dia, quelcom bonic, sense entrar en les intimitats de ningú”.

El Salón vol ser un espai on tothom pugui participar. Mitjançant trucades i missatges els oients  comparteixen les seves experiències, i troben a l’altre cantó de la línia una veu amiga i consellera. La Mónica creu que “actualment la gent es va trobant com més va més sola en un món més tancat, però amb tantes ganes de compartir el que viuen que al Salón podem fer-ho”.

També al programa la Mónica fa gala de la seva faceta artística arrencant-se a cantar algun bolero a petició dels oients. Ara a més, gràcies al Facebook, també la podeu veure-hi ballar.
Si voleu entrar al Salón ho podeu fer cada dilluns de 4 a 5 de la tarda al 102.5 FM!!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.