La Meva Salut i el Covid-19

Text: Cap La Marina

La Meva Salut, és una eina digital de la Generalitat de Catalunya amb la què es poden fer consultes i tràmits sanitaris. Aquesta eina està disponible en format de pàgina web per ordinadors, i en format aplicació per telèfons mòbils.

Els requisits per donar-se d’alta a La Meva Salut són: disposar d’una adreça de correu electrònic, un telèfon mòbil (on es rebrà uns SMS amb un codi), el document d’identitat, i la targeta sanitària individual (TSI). També es pot accedir amb el Certificat digital. Per sol·licitar l’alta per accedir a La Meva Salut de fills i tutelats menors de 16 anys, cal que el tutor del menor disposi primer del seu accés personal.

En els moments que vivim de pandèmia, La Meva Salut és una alternativa telemàtica què pot ser de molta utilitat en el cas què sigui complicat desplaçar-se o comunicar-se amb el seu CAP, ja sigui per tenir símptomes o per haver estat en contacte amb un positiu.

La Meva Salut es pot tramitar als Centres d’Atenció Primària, però excepcionalment, per evitar desplaçaments innecessaris, durant el període de pandèmia pel covid-19.

Dins de l’aplicació La Meva Salut podem trobar quatre pestanyes principals:

Informes i resultats: Es poden consultar i descarregar els informes i els resultats que consten a la història clínica compartida.
Si us heu fet una prova PCR i voleu saber-ne el resultat, el trobareu aqui.

L’eConsulta d’atenció primària és un servei online que permet fer consultes als professionals de manera segura i confidencial a través de La
Meva Salut. En accedir a l’eConsulta, es poden fer consultes als professionals d’atenció primària, rebre indicacions dels professionals sense necessitat d’una visita presencial, enviar documents de format divers (PDF, JPG, etc.) directament als professionals, rebre i descarregar documents. També pots demanar els informes i certificats com son: informe de
salut, informe de baixa laboral, renovació del pla de medicació, entre altres.

Medicació: Es pot descarregar el pla de medicació per anar a la farmàcia, consultar la informació de cada medicament i les dates de les properes dispensacions.

Cita prèvia: Des d’aquí podem accedir a la web de programació de
visites d’atenció primària. Actualment, la pàgina de programació de visites ens ofereix la possibilitat d’ajudar-vos sense haver de desplaçar-se al centre d’atenció primària. Expliqueu el què necessiteu, al quadre que es troba a la pàgina web de programació, i el centre es posarà en contacte amb vostè. Per rebre una resposta, haurà de confirmar el seu número de telèfon i donar-li a l’opció ‘Contacteu amb mi’.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.