La Marina dóna el tret de sortida a les Bacanals!

Avui és el dia que molts esperen durant tot l’any. L’arribada de l’estiu i el fi de l’escola s’han fet notar a la plaça de la Marina, on ha tingut lloc els espectacles i la lectura del pregó que han donat l’inici a les Festes Majors d’enguany, que aprofitant el festiu de Sant Joan s’allargaran fins al dilluns.

Abans d’iniciar els esdeveniments la plaça la Marina ja estava plena, sobretot de nens que per fi estan de vacances. De fet a l’hora de col·locar les cadires s’ha demanat que acurtessin el seu camp de futbol imaginari que ocupava tota la plaça. A poc a poc, la part d’en enfront de l’escenari s’ha anat emplenant amb cadires i gent expectant: famílies, grups d’amics, veïns i veïnes s’han apropat per gaudir de la festa.

Les primeres actuacions han estat a càrrec del grup de ball Lola fit&dance. Grups de diferents edats han pujat a l’escenari per demostrar el que saben fer als ritmes de les cançons més actuals del moment, i amb l’ajuda de la seva monitora. Tots han estat increïbles, però el protagonisme se l’han emportat les més petites de la casa que, tot i la seva curta edat, s’han mogut molt bé.

 

 

 

 

 

Després de mitja hora d’exhibició ha arribat l’hora de donar la benvinguda a les festes amb el pregó, el qual aquest any ha estat a càrrec de l’equip femení del BUC. Les campiones de la Divisió d’Honor Catalana de Rugby, han volgut transmetre als veïns i veïnes la seva passió per aquest esport, un esport per a tothom, integrador i obert, i els han animat a provar-lo i així han donat inici les Bacanals de la Marina.

També han estat presents la regidora del districte Laura Pérez, que ha destacat la representació de dones lluitadores al pregó i ha desitjat que tothom gaudeixi de la festa, i el president de la Unió d’entitats, Antonio Guillén, que al seu torn ha volgut que les festes siguin una oportunitat per deixar enrere els problemes i tothom pugui conviure en els diferents espais.

Finalment, la celebració ha continuat amb la sindriada de La Marina Viva i un altre espectacle de ball a càrrec de Laia Dance Club.

Cal recordar, a més, que durant totes les festes hi haurà un espai Lila al carrer del Foc al que podeu acudir si patiu qualsevol agressió per motiu de gènere, identitat o orientació sexual. Per unes festes lliures de sexisme i masclisme.

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.