El perill de barrejar-ho tot

Aquests dies, on tot passa molt ràpid i on les notícies duren molt poc, estem veient com s’estan començant a barrejar les coses i per tant a la ciutadania de cop se li poden complicar les coses. Després de veure totes les accions en vers el que està passant a Catalunya, alguns es pensen que el millor és trencar acords i governs municipals, un dels que podria caure, per cert, és el de Barcelona.

Crec que no estem entenent les coses o sincerament comencem a patir una ceguera tremenda. Posar en risc els governs municipals, vol dir posar en risc la poca estabilitat que queda de cara als ciutadans. És cert que no s’ha actuat de la millor manera, per part dels dos governs, però el que no hauríem de permetre es que tota aquesta barreja de mala política, idees i demés ens porti a un carreró sense sortida on ni als ajuntaments es parli del que toca.

És hora, crec jo, de pitjar per un moment el “pause” i començar a parlar d’allò que preocupa a la ciutadania, de buscar solucions a aquelles demandes que tant treballadors, aturats, jubilats, joves… necessitem que es cobreixin. Parlem de la vida quotidiana de la gent, i deixem-nos les barreges per més endavant, quan en un moment de calma, si arriba, puguem parlar de tot allò que ara ho emboira tot.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.