Denunciem la venda ambulant

Uns dels principals objectius de l’Associació de Comerciants de la Marina Zona Franca és vetllar pels nostres associats, això implica vetllar pels drets nostres comerciants i alhora solucionar els problemes que hi puguin sorgir.

Ara hi ha un gran problema als barris de la Marina, es tracta de la venda ambulant. La venda ambulant està regulada pel reial decret 199/2010, on s’exposa tota la legislació que regula aquesta activitat econòmica. Aquesta llei dóna potestat als ajuntaments per donar les autoritzacions pertinents per a les ubicacions i altres temes legals.

La nostra associació ha presentat instàncies i denuncies a les autoritats competents sobre aquest assumpte fins al moment no n’ha obtingut cap resposta.

Molts del productes que es venen al carrer de forma no legal, no tenen una procedència lícita, i d’altres no tenen les garanties que ofereixen els establiments legalment establerts.

És una imatge degradant veure individus fent la venda ambulant pel carrer sense cap garantia sanitària , ni de control sobre el producte i fent competència deslleial.

Tornarem a demanar a les autoritats competents que prenguin les mesures adients per eradicar aquesta pràctica il·legal que tant mal fa a la imatge del nostre barri

Associació de comerciants de la Marina

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.