Queen torna

Bohemian Rhapsody’ és una celebració del grup Queen, de la seva música i del seu extraordinari cantant Freddie Mercury, que va desafiar estereotips i va fer miques tradicions per convertir-se en un dels showmans més estimats del món. La pel·lícula plasma el meteòric ascens de la banda a l’Olimp de la música a través de les seves icòniques cançons i el seu revolucionari so.
Bohemian Rhapsody’ brilla sobretot, gràcies en part, a la gran actuació de Rami Malek, enlluernadora, vibrant i genial. La seva caracterització, la seva forma de caminar, de ballar… És Freddie Mercury! El retrat que se’ns presenta és el d’un noi inadaptat i desesperat per encaixar. Una pel·lícula de rodatge convuls per narrar la història d’un grup musical mític i, sobretot, la biografia d’un artista excepcional com va ser Freddie Mercury.
Si no t’agrada la seva música i tens prejudicis d’ordre moral, aquesta pot ser una mala opció, però si gaudeixes del cinema musical ben fet, gaudiràs d’un dels millors musicals de l’any.
Un excel·lent guió s’ha ajuntat a uns bons i creïbles actors que viuen els seus personatges i els fan propers i reals. La fotografia i el vestuari t’acosten a una època recent però que el públic jove no ha viscut. La música… què es pot dir de la banda sonora? Per a tota una generació és la banda sonora de la seva pròpia vida.
Pels que encara no l’heu vist, us dic que, ara Mercury no viu només a les seves cançons, sinó també en aquesta pel·lícula de Bryan Singer i gràcies a l’actuació de Rami Malek.

Juan Bibian

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.