La Festa Major, també pels més petits!

Els més petits del barri van celebrar, el passat diumenge 26 de juny, la seva festa infantil. Els patis de l’Escola Ramón Casas es van omplir de famílies per celebrar la festa major amb activitats i jocs infantils, una jornada que va finalitzar amb la Festa de l’Escuma.

La Unió d’Entitats va organitzar la festa, i van participar entitats com el Centre Cultural d’Estrelles Altes amb tallers sobre igualtat de gènere, l’Associació Guineocatalana amb una activitat de pintures amb caniques, l’Esplai Spai-T i Apalim amb diferents gimcanes pels més petits, un taller de xapes personalitzades a càrrec de l’Escola Ramón Casas, i els clubs de futbol Pedraza i Ibèria, que van dirigir uns tallers de futbol pels nens i nenes que es van apropar.

“Se’ns han desbordat totes les previsions, han vingut moltes famílies. Estem molt satisfetes d’aquesta proposta que hem dut a terme, ha funcionat realment bé i la gent ha agraït que dediquem una part de les festes als més petits”, assegura la Laia Llach, de la Unió d’Entitats de La Marina.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.