Un Palau de la Música ple, acull el concert solidari de Mans a les Mans

Amb més de 1.200 entrades venudes, el Palau de la Música Catalana ha estat el nou escenari del concert que ha organitzat la fundació Mans a les Mans aquest diumenge. La Jove Orquestra Simfònica de Barcelona va ser l’encarregada, un any més, de posar la música al servei de la solidaritat i les persones i de fer gaudir a tots els assistents.

Com va expressar la directora de Mans a les Mans, Neus Cerdà, agafen l’acte amb entusiasme després d’haver ser reconeguts amb la Medalla d’Or de la Ciutat el passat mes de desembre, per la seva feina amb infants i joves en risc d’exclusió social i les seves famílies. A més a més, el concert solidari s’ha traslladat de l’Auditori al Palau de la Música, que no tan sols té capacitat per a més assistents, sinó que també forma part del Patrimoni de la Humanitat de la Unesco. “Ens fa especial il·lusió perquè moltes de les famílies de la fundació mai no havien estat al Palau i aquesta ha estat una oportunitat única per a ells”, comentava Cerdà.

Tots els guanys recaptats al concert es destinaran a rehabilitar la sortida d’emergència a les instal·lacions que la fundació té al carrer del Foc número 100.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.