El mercat de la Marina també celebra Halloween

A finals d’aquesta setmana, el mercat de la Marina celebrarà Halloween amb una jornada doble on tots els veïns i veïnes del barri podran participar i gaudir de la festivitat.  

El divendres 29, a partir de les 17:00, es durà a terme el mític Trick or Treat (llaminadura o entremaliadura). Tots els assistents podran anar demanant a les diferents paradetes del mercat caramels i llaminadures, això sí, ho hauran de fer utilitzant aquesta popular expressió i duent la seva pròpia cistella.

L’endemà, dissabte 30 d’11 a 12h, se celebrarà un concurs de disfresses pels infants juntament amb mares i pares. Tots aquells que s’animin a participar rebran una bossa plena de llaminadures i, els tres finalistes, guanyaran un val de 20 euros que podran gastar a qualsevol paradeta del mercat.

Rosa Garcia, una de les organitzadores de la jornada, explica “durant molts anys teníem el taller de panellets juntament amb la Marina Viva, però com aquest any no ha pogut ser vam decidir organitzar quelcom pel nostre compte”.

Tal com destaca, l’objectiu d’aquestes activitats és que “la gent gaudeixi amb els nens i, sobretot, per animar una mica les vendes que estan fluixes”. D’altra banda, recorda que “per participar els més petits han de venir disfressats de Halloween”.

Així mateix, tot i que no hi ha confirmació al 100%, la intenció és muntar una paradeta de venda de castanyes rostides. Tot els diners que es recaptin aniran destinats a l’illa de La Palma dins de la iniciativa   

Per tant, tots els que vulgueu gaudir d’un ambient diferent, acollidor i d’allò més festiu, no dubteu en anar-hi!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.