La biblioteca, el poliesportiu la Bàscula-Emilio Fernández i el mercat de La Marina obriran durant l’agost

Des de la web de districte han publicat la informació de tots els serveis que es mantenen oberts a districte aquest agost i tots aquells que romandran tancats i els seus horaris.

Pel que fa al barri de La Marina enguany durant aquest mes de vacances, per la gran majoria, podrem seguir gaudint de la Biblioteca Francesc Candel que obrirà en el seu horari habitual (dilluns, dimarts i dimecres de 14.30 a 19.30 h, i dijous i divendres de 9.30 a 14 h).

L’altra equipament que és mantindrà obert serà el complex Esportiu Municipal La Bàscula-Emilio Fernàndez que obrirà tots els dies de la setmana (de de dilluns a dissabte de 15 a 23 h i diumenges de 12 a 21 h).

De igual manera el Mercat de La Marina seguirà obert en horari de matins de 8 a 14h.

Es mantindran tancats durant el mes d’agost:  

  • Els espaïs veïnal Química i de joves, Química i La Bàscula (l’espai jove).
  • Els casals de Barri de La Viña i Sant Cristòfol.
  • Els casals de Gent Gran i Ludoteques.
  • Els dos centres cívics del barri: La Cadena i Casa del Rellotge i el punt multimèdia de La Marina.
  • A nivell esportiu, el Poliesportiu La Marina i el camp de futbol de l’Ibèria.

També resten tancats, l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de La Marina (fins al 3 de setembre) i el centre de serveis socials de la Pepita Casanellas, tot i la reclamació veïnal d’obrir aquests serveis durant els mesos d’estiu.

Els veïns i veïnes que necessitin fer-ne ús s’hauran de desplaçar a l’OAC de la Seu  del districte de Sants-Montjuïc (Carrer de la Creu Coberta, 104) que atén de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.30 h amb cita prèvia. Pel que fa als serveis socials es mantenen oberts els centres de Numància i Poble-sec en horari de 9 a 14h.  

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.