Les obres del ‘sector 10’ de la Marina del Prat Vermell es donen per finalitzades

RAQUEL M. MARTÍNEZ|

La zona de barri entre els carrers Ulldecona, Motors i el Passeig de la Zona Franca ja és acabada. La urbanització continuarà aquest any al voltant del carrer Ulldecona.

L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’empresa municipal Barcelona Gestió Urbanística, ha finalitzat un dels trams d’obres de la Marina del Prat Vermell. Amb aquesta urbanització s’ha dotat la zona de serveis (clavegueram, enllumenat, aigua, gas, telecomunicacions…) que permetran realitzar les edificacions previstes. També s’han pavimentat accessos i carrers vials.

Des de l’Ajuntament es considera que aquest és el tret de sortida a la creació d’una nova zona central per a la ciutat. La intenció és que en aquest nou barri convisquin habitatges, serveis i industria, ja que està localitzat en una situació estratègica que el fa molt atractiu. 

En total s’ha treballat sobre 31.181 m2, dels quals prop de 6.000 m2 són zona verda.  S’hi ha plantat un total de 380 arbres. En el cas de l’enllumenat, s’hi han instal·lat 139 punts de llum, del tipus ‘led’, amb la finalitat de potenciar l’eficiència energètica.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.