Un home en bicicleta rellisca per l’acumulació d’excrements d’aus al paviment

Coloms i cotorres es passen el dia defecant des d'un arbre de la plaça

Fa uns dies, un home que anava en bicicleta va relliscar a l’alçada del carrer Aviador Duran, 2, davant el Celler La Marina. Al terra s’hi acumulen excrements de coloms i cotorres que acostumen a quedar-se a un arbre que hi ha a la plaça.

Així ho han fet notar els veïns de la zona al passat Consell de Barri celebrat aquest dijous, al·legant que aquesta situació suposa un risc de caigudes i relliscades, sobretot quan el terra és moll. A més, també van voler remarcar el perill que aquestes aus defequin sobre les persones quan hi passen a prop o les que entren a la botiga.

La queixa dels veïns serà presentada a la Oficina d’Atenció Ciutadana amb les signatures recollides i fotografies que mostren el problema. Els testimonis que han patit les conseqüències directament, tant passant pel carrer com anant a la botiga, també han aprofitat per queixar-se.

Sembla, però, que la solució al problema no serà immediata, de manera que mentre s’estudiï una proposta de millora, coloms i cotorres seguiran embrutant el paviment i la gent que hi passi a prop.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.