El districte de Sants Montjuïc coordina dues passejades per conscienciar sobre la importància de la naturalesa al barri

El districte de Sants Montjuïc ha impulsat dues iniciatives per fomentar la naturalesa als espais urbans i redescobrir espais coneguts d’una manera diferent. Aquestes activitats han sorgit arrel del pla de desenvolupament econòmic i el pla de barri amb l’objectiu de conèixer els espais verds del barri i donar a conèixer Montjuïc des d’una perspectiva íntimament relacionada amb la naturalesa.

La primera activitat es realitzarà el divendres 24 de novembre i rep el nom de “La terra és viva i ens explica la seva vida”. Consistirà en fer una passejada interpretativa per explicar la naturalesa que hi ha a Montjuïc a càrrec de Camila Riba. La sortida serà a les 15:00 des de l’espai Bàrkeno (p. Zona Franca, 56).

La segona activitat, anomenada “drets i naturalesa urbanitzada”, tindrà lloc dissabte 25 de novembre a les 10 del matí amb sortida a la biblioteca Francesc Candel. L’activitat es basarà en una explicació sobre el jardí dels drets humans per parlar sobre una natura que s’ha incorporat dins d’un espai urbà.

Les dues activitats són gratuïtes, però les places són limitades! Qui vulgui assistir haurà d’inscriure’s trucant al 934019801 o bé enviant un missatge a Juliancastro.lamarina@gmail.com

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.