El CAP Bordeta – Magòria organitza la segona xerrada oberta al públic, “Totes juntes serà més fàcil”

Amb ella, pretenen donar resposta als dubtes sobre salut del veïnat d’ençà la pandèmia

Text: Yaiza Sánchez

Després l’èxit de la primera xerrada, “Retrobem-nos”, el CAP Bordeta – Magòria, juntament amb l’Associació de Veïns de Can Batlló i el Centre Social de Sants, ha organitzat una segona, anomenada “Totes Juntes Serà més fàcil”. L’acte va tenir lloc ahir a les 12 del migdia a Can Batlló. Per tal de complir les mesures de seguretat, les places eren limitades.

Com assegura l’infermer del CAP, Josep Mercader, la intenció era fer més accessibles els recursos del centre sanitari i analitzar els problemes del veïnat per donar-hi una resposta. Segons assegura l’infermer, les valoracions de la xerrada han estat positives i, tot i que ha assistit menys públic per les baixes temperatures, “ha tingut una molt bona acollida”.

Un dels reptes més immediats era reduir l’escletxa digital, sobretot pel que fa a les persones de la tercera edat. “Hem observat que hi ha gent gran que té dificultat per contactar amb nosaltres, així que el que volem és donar facilitats per demanar hora per la web, consultar ‘La meva salut’…” explica Josep Magòria. A més, i davant les bones crítiques de la iniciativa, volen fer més trobades per veure quines necessitats hi ha per part de la població i “poder satisfer-les”.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.