S’estabilitzen els nous casos de Covid-19 al districte

Després d’unes setmanes de constant pujada amb el nombre de casos i amb un pic la setmana anterior, el qual va regsitrar xifres rècord des de l’inici del recompte al mes de juny, aquesta setmana el nombre de nous positius torna a baixar. 

Sembla ser doncs que les mesures imposades pel govern de la Generalitat comencen a tenir efecte, però no ens podem relaxar encara, ja que les xifres segueixen sent elevades i en qualsevol moment es poden tornar a enfilar i que aquesta baixada sigui només un miratge. 

Cal destacar la gran davallada de casos a l‘Àrea de Salut Bàsica de Sants- Badal, que redueix gairebé a la meitat el nombre de nous contagis, passant de 108 a 65 nous positius aquesta setmana. 

Les altres ABS que passaven els 100 nous contagis, Font de La Guatlla i Poble-sec els han reduït, registrant 81 i 71 nous casos respectivament, aquest últim a més trenca així amb una preocupant tendència a l’alça. 

Les dues ABS de La Marina: Marina del Port i Prat Vermell + zona Seat, registren la xifra més baixa amb 39 nous positius cadascuna. També baixa, tot i que en menor grau l’ABS de l’Espanya industrial amb 48 nous positius. 

Finalment, la que més es manté és La Bordeta-Hostafrancs que només baixa 2 punts, situant-se en 83 nous contagis

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.